Senior dating er helt normalt

Det kan godt være, at senior dating er et forholdsvist nyt begreb, men i virkeligheden har senior dating foregået i flere årtier – det er bare ikke noget, som vi nødvendigvis går og tænker over i hverdagen.

De fleste af os skimmer os igennem en form for senior dating på daglig basis, når vi læser kontaktannoncerne i avisen. Nogle læser dem for at få et godt grin på andres bekostning, mens andre sidder i samme situation og søger en at dele livet med enten som venner eller som kærester.

Internettet er ikke kun for de unge. Som senior i aldersgruppen 50+ er der også plads til dig. Med senior dating har du muligheden for at komme i kontakt med andre, der deler dine interesser, og som ikke længere ønsker at være alene.

Sådan kan du bruge seniordating

Du kan bruge senior dating på flere måder:

  • du leder efter den, du kan leve livet sammen med til jeres dages ende
  • du søger nye mennesker at tage på udflugter eller rejser sammen med
  • du savner en penneven, du kan fortælle alt til

Senior dating er helt normalt og kan bruges på mange måder for at begrave sin ensomhed.

Du er på ingen måde tvangsindlagt til at tage på en date, når du opretter en profil på en hjemmeside for senior dating. Faktisk sidder der mange seniorer derude i alle områder af Danmark og leder efter en, som de bare kan skrive med om aftenen, når man sidder og skutter sig i sofaen. Eller en som de kan ringe til og snakke med om dagen, der gik.

Det mest udbredte er dog, at man efter nogle dages eller ugers kontakt mødes for at se, om kemien også er der uden computerskærmen som mellemmand. Det er fint at have noget korrespondance, men mange anbefaler også, at man ikke venter alt for længe med at have den første date. Hvis du ikke finder det, som du leder efter i første omgang, er det rigtigt vigtigt at holde hovedet oppe og vide, at der en gang i mellem skal mere end et forsøg til, før du finder en kæreste eller god ven.

Mennesker er flokdyr, ikke enspændere

Menneskets psyke er en underlig ting, men i bund og grund duer vi ikke til at være alene længere tid af gangen. Vi trækker tryghed fra de mennesker, som vi har omkring os, og det er derfor unaturligt for os at skulle leve som enspændere.

Vi er flokdyr og har brug for at have andre omkring os – nogle vi kan grine og græde med, nogle der trøster os, når vi har brug for det, og som kan lide os, fordi vi er dem, vi er. Der er selvfølgelig tidspunkter i ens liv, hvor man har brug for at være alene, men det er ikke sundt for os at være det for længe ad gangen.

Ligesom de unge bruger datingsider til at finde nye venner og kærester, så er senior dating helt normalt. Hjemmesider, hvor du kan oprette en profil og begynde din senior dating, bliver i højere grad mere populært eftersom teknologien sniger sig ind i flere og flere hjem.

Senior dating er for den befolkningsgruppe, der er 50+. Du behøver derfor ikke være bange for at gøre noget forkert eller skille dig ud, da de andre brugere af hjemmesiderne er i samme situation som dig. De leder også efter en at dele livet med på den ene eller den anden måde. Du er på ingen måder unormal, fordi du ønsker en dating profil – senior dating er helt normalt. På senior.dk er der eksempelvis mulighed for gratis at oprette en profil. Tænk over hvordan du bedst beskriver dig selv og få hjælp til at få taget et godt og vellignende profilbillede – så er du godt i gang!

 

 

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Be the first to comment on "Senior dating er helt normalt"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*