Nymarksminde er et fleksibelt feriested for både store og små

 

På tur i Danmark:

Trænger du og din familie til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag, kan et besøg hos et mindre sted som eksempelvis Nymarksminde så absolut anbefales. Her er der god mulighed for at koble helt fra og få ladet batterierne op igen.

Landlig idyl

Nymarksminde ligger i skønne landlige omgivelser i Vodskov i det nordlige Jylland og giver dig og din familie mulighed for et skønt ferieophold med masser af underholdning, afslapning og hygge på selve stedet. Uanset om I har brug for et længerevarende ophold eller måske bare et par dage, byder stedet på mulighed for begge dele. Nymarksminde tilbyder både bed & breakfast, bondegårdsferie samt fodboldgolf. Og så har Nymarksminde faktisk også sin helt egen mini-zoo med traditionelle danske dyr. Langt de fleste af dyrene er klappevenlige og velegnede til selv helt små børn. Et af de helt store hit er eksempelvis den store kaninindhegning, hvor børnene kan få adskillige timer til at gå i godt selskab.

Ophold hos Nymarksminde

Nymarksmindes lejligheder er oplagte til ophold hvis I skal besøge nogen i Nordjylland, eller måske skal i til en fest i nærheden og mangler et sted at overnatte. Stedet ligger i Vodskov kun 10 minutter fra Aalborg, hvis i skulle få lyst til at se jer lidt mere omkring under jeres ophold. Der findes både store og små lejligheder, så der burde være god mulighed for at finde overnatning uanset hvor stor jeres familie er.

I de mindste lejligheder er der plads til en familie eller vennegruppe på op til fire personer. I lejligheden finder i to enkeltsenge, der kan skubbes samme eller trækkes fra hinanden, og derudover der plads til to personer mere på sovesofaen. Samtidig er alle lejlighederne indrettet med forskelligt design og møblement, så i får mulighed for at vælge den der falder bedst i jeres smag. I de store af lejlighederne kan der i alt være seks personer. Her finder i de samme ting som i de mindre lejligheder, men forskellen er selvfølgelig at der her er mere plads at bevæge sig rundt på, samt der er lidt flere sengepladser. Alle lejlighederne her er møbleret efter en hyggelig og meget landlig stil, så i rigtig kan få oplevelsen af det danske land og natur, og hele atmosfæren omkring bondegårdshygge. Skulle det blive en nødvendighed, kan det godt lade sig gøre at der bliver redt op til en syvende person i de store lejligheder. Selvom der er lidt forskel på typerne af lejligheder, er der nogle ting i kan være sikker på er fælles for dem alle sammen. På alle badeværelser finder i toilet og bruser, og to badehåndklæder til hver person. Køkkenet er selvfølgelig udstyret med de vanlige køkkenartikler, her iblandt et køleskab og en lille fryser, samt et komfur. I hele lejligheden er der el, vand og varme til fri afbenyttelse. I får gratis WIFI, et fjersyn, og havemøbler og sengetøj. Derudover er lejlighederne inklusiv en rengøring når i forlader stedet, og fri parkering når i ankommer.

Masser af aktiviteter

Så længe at dig og din familie er overnattende gæster på Nymarksminde, har i lov til at benytte jer gratis af alle de aktiviteter og andet som stedet tilbyder. Her kan i for eksempel hygge jer med det efterhånden velkendte fodboldgolf. Banen er for alle aldersgrupper, og består af 18 huller, alle af forskellige sværhedsgrader og længder. Terrænet er udstyret med en masse forhindringer hele vejen, stakit, stolper, grave og meget andet.

Det hele foregår i naturen, hvor der er rig mulighed for at tage en pause ind imellem, og bare nyde omgivelserne. Hvis du aldrig har spillet før, er det absolut ingen hindring. Alle kan hurtigt lære det, og det er sjovt og hyggeligt for alle der skulle have lyst til at prøve.

 

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Be the first to comment on "Nymarksminde er et fleksibelt feriested for både store og små"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*